Ledertrainee, Brugsen Rask Mølle

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fra lederspire til seriøst god leder – Bliv ledertrainee i Brugsen i Rask Mølle.
Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

 

Brugsen i Rask Mølle
Rask Mølle er beliggende mellem Horsens, Hedensted og Vejle med gode transportmuligheder til og fra.

Byen har ca. 1100 indbyggere med et stort opland, som handler i butikken.

Brugsen Rask Mølle er én af de større Brugser i landet, og har en særdeles god og aktiv bestyrelse.

Vi er ca. 25 medarbejdere i butikken, og vi glæder os til at byde dig velkommen i Rask Mølle.

 

Oplev et særligt sammenhold og en hverdag med fuld fart
Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

 

Bliv faglært og få lederuddannelse på 2 år
I løbet af din 2-årige trainee-periode bliver du faglært salgsassistent og du tager 2 ledelsesfag på akademiniveau. Du lærer:

 

  • Om god ledelse og du udvikler din egen personlige ledelsesstil. På andet år får du større ansvar og er bl.a. med til at uddelegere opgaver.
  • Om varer, kunder, disponering og god lagerstyring. Og så er du selvfølgelig med på gulvet i butikken, så der altid er pænt og fyldt med friske varer.
  • at styre butikken – Alt fra daglig drift til budgettering til udvikling af koncepter.

 

Fede skoleophold og en oplevelsesrig studietur
Du skal på 9 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-"overlevelsestur" med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

 

Fast-track til en lederkarriere
Når vi skal bruge nye ledere i vores butikker, håndplukker vi dem blandt vores egne ledertrainees. Derfor ønsker vi at give dig den bedste mulige uddannelse, så du bliver klar til at lede din egen afdeling eller butik.

 

For at blive en god ledertrainee i Brugsen er det vigtigste, at du kan skabe gode kundeoplevelser – også i en travl hverdag. Derudover tager du ansvar, du er den fødte leder og du er arbejder hårdt for at nå dine mål. Samtidig har du ordenssans, og du brænder for at arbejde med detailhandel.

 

Desuden har du en af følgende uddannelsesbaggrunde:

  • EUX eller HHX
  • STX/HF/HTX, gerne suppleret med 5 ugers EUS

 

Vi glæder os til at lære dig at kende
Hvis du går rundt med en drøm om at blive leder, så send din ansøgning via "Søg job" senest den 31. marts 2024.  Du kan også kigge forbi Brugsen Rask Mølle og tage en snak med uddeler Peter Lystrup eller ringe på 75678456.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta, Coop365 og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=12f74468)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Brugsen, Gl Jernbanevej, 8763 Rask Mølle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998990

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet