Specialskole og SFO søger ambitiøse pædagoger med specialpædagogisk erfaring

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af en velfungerende specialafdeling med mange kompetencer inden for det specialpædagogiske område?

Om jobbet og opgaverne

Vores specialafdeling vokser, og vi søger derfor fire dygtige og ambitiøse pædagoger, med bred faglig viden og erfaring inden for det specialpædagogiske felt til vores specialskole- og SFO tilbud på Rask Mølle Skole.   

Der er tale om tre faste stillinger på mellem 30 og 37 timer pr. uge og ét barselsvikariat på 37 timer i vores specialskoletilbud og SFO med tiltrædelse pr. 1. august 2024. Du bedes angive i din ansøgning, hvor mange timer du ønsker ansættelse på samt om du er interesseret i et barselsvikariat. 

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er uddannet pædagog, og at du ser det som et attraktivt, bevidst tilvalg at arbejde inden for specialområdet med børn med autisme, opmærksomhedsforstyrrelser, socioemotionelle- og relationelle udfordringer. Derudover vil kendskab til pædagogiske tilgange for børn med indlæringsvanskeligheder være en stor fordel. 

Vi ser desuden gerne, at du i forvejen kender til arbejdet i skoleverdenen eller SFO. 

Du skal være fagligt ambitiøs og bidrage aktivt til at fastholde en høj kvalitet og professionalisme i vores specialskole- og SFO tilbud for alle vores indskrevne elever. Du skal kunne bidrage med din specialpædagogiske faglighed og formå at bringe denne i spil, i både praksis med børnene og i teori ved fælles team refleksion. Det er nødvendigt, at du er afklaret med denne rolle, og at du motiveres ved at arbejde med børn, der er særligt udfordret på adfærd, sprog, tålmodighed og relationer, og som oftest er afhængige af tydelig struktur, rutiner og genkendelighed. 

Arbejdet vil konkret bestå i at understøtte elevernes trivsel, forebygge og håndtere konflikter, træne sociale relationer, skabe tillid og generelt sikre en tryg og stabil ramme i løbet af skoledagen, SFO-tiden og i feriepasningen. 

Du bliver en del af et velfungerende teamsamarbejde med dygtige og kompetente kolleger samt indgår i et tæt forældresamarbejde. 

  • Du ser bag barnets adfærd, handler mentaliserende og relationskompetent og har høje forventninger til den enkelte uanset diagnose.
  • Du står stabilt i din faglige kerne og formår at bevare roen i mødet med elever, der kan have problemskabende adfærd og et højt arousalniveau. 
  • Du er tillidsskabende, vedholdende, robust og har en tydelig klasserumsledelse og formår at skabe genkendelighed, visuel struktur og en tryg ramme.
  • Du er visionær og arbejder reflekterende omkring den specialpædagogiske praksis og kan bidrage til udviklingen af vores professionelle læringsfællesskaber.
  • Du kan bidrage med at udarbejde skriftlige mål og beskrivelser af de enkelte elever til internt og eksternt brug.
  • Du udviser fleksibilitet og kan navigere i en til tider omskiftelig og spændende hverdag.
Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde en attraktiv arbejdsplads med fagligt dygtige og humørfyldte kollegaer fra både special- og almendelen, hvor du får rig mulighed for at bringe dine pædagogfaglige kompetencer i spil. 

Du vil udvikle dig og blive udfordret på din egen faglighed/praksis via aktionslæring, fælles reflekterende team, observation og supervision med ledelse, kollegaer, PPR og eksterne fagpersoner. Du vil ligeledes blive en del af skolens fælles pædagogiske udviklingsfokus omkring fællesskaber, relationer og trivsel blandt eleverne. Derudover vil der være fælles kommunale udviklingsforløb, som du også bliver en del af. 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionsløn.

 

Har du spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv gerne en sms til én af nedenstående numre, og vi vil efterfølgende kontakte dig: 

  • Frank Forsberg Petersen, skoleleder, tlf. 24200692
  • Dorthe Schrøder, SFO- og indskolingsleder, tlf. 4046717
Ansøgning

Vil du være en del af dette, så send straks din ansøgning og CV med billede, eksamensbevis samt øvrige relevante bilag. 

Ansøgningsfrist er den 20. juni 2024.   

Vi forvente at holde ansættelsessamtaler på Rask Mølle Skole 25. juni 2024 mellem kl. 10-14. Du vil blive kontaktet pr. telefon og indkaldt til samtale, hvis du kommer i betragtning til jobbet. 

Om os

Rask Mølle Skole er en velfungerende folkeskole fra 0. – 9.klasse i Hedensted Kommune med tilknyttet specialtilbud beliggende blot 25 minutters kørsel fra Vejle/Horsens og ca. 40 minutter fra Aarhus. Skolen har ca. 390 elever, hvoraf 59 er tilknyttet vores specialtilbud. 

Specialtilbuddet har en bred målgruppe med ni klasser fra 0. – 9. klasse, som typisk består af elever med generelle indlæringsvanskeligheder, autismespektrumforstyrrelser, socioemotionelle- og relationelle udfordringer samt adfærds- eller opmærksomhedsforstyrrelser. Ofte har flere af eleverne komorbide udfordringer. De er alle visiteret til os fra andre skoler i Hedensted Kommune. 

I vores specialpædagogiske tilgang og metode tager vi afsæt i den mentaliserende tilgang og tænkningen om ”low arousal”. Desuden henter vi inspiration fra metoderne i TEACCH og KRAP. 

Du kan se en lille film om os på Rask Mølle Skole: 

Rask Mølle Skole from AD MEDIA DANMARK on Vimeo.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hedensted Kommune, Skolebakken, 3, 8763 Rask Mølle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054157

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet